• knowledge
  • vision
  • expertise

Shiraz House

Shiraz House
 
• Services: Architecture
• Location: Derbyshire
 

This contemporary family home consist of an open plan kitchen, dining and living area at ground floor and four bedrooms including an en-suite bathroom at first floor level. The land was situated at the rear of existing residential building.

The appearance and scale of the building respects the characteristic of adjacent houses and fits well within its surrounding residential area. The open plan design provides flexibility and creates a large and airy entertaining space.

The core features are the oak staircase and the kitchen which is situated at the heart of activities. It was also important to make the most of the garden with a clear connection between indoor and outdoor.

The house is very energy efficient and designed to Code for Sustainable Homes requirements.

NEWS

31.03.2020 - Education scheme champions women in construction with hands-on career day       11.12.2019 - Brand new accommodation at Market Harborough school as works complete       27.11.2019 - Works complete on idyllic coastal apartments in Bexhill-on-Sea       

search google-drive google-drive plus minus